LÖRDAG

Hejsan vänner! Sjukt konstigt väder det varit idag! Regnat, blåst, sol, mer regn och nu klarblå himmel och sol? När kommer den riktiga sommaren, nästa vecka förhoppningsvis! 
 
Gårdagen blev inte alls som planerat,  istället för att storhandla som planerat mötte jag upp Eke, Adam och Johan på Gelato och käkade lunch ihop, vi satt på uteserveringen och det blåste allt lite kallt men är det sol ska ska man inte klaga. Jag tog en räksallad, det godaste jag vet just nu är räkor, vill äta det hela tiden. Efter lunchen så köpte jag lite blommor att ha på bordet här hemma, bäst att passa på nu när jag är hemma och är ledig i flera dagar, annars hinner jag nästan aldrig njuta av dem. På lunchen så lyckades jag även övertala Eke och Adam på att hänga med och träna med mig och Amanda på eftermiddagen. Det blir en fruktansvärt roligt och jobbigt pass. Det är så roligt att träna ihop med andra som man känner,  jag blir sjukt taggad av det. Vi körde cirkelfys med tabataintervaller i 45 min sedan lite kroppskontroll i form av kullerbyttor, stå på händer och huvud. Kul variation!  Kvällen spenderade jag med Amanda, vi köpte frukt och gjorde fruktsallad och myste framför tven. Jag vr så fruktansvärt trött igår efter all träning, lyckades klämma in en pw efter passet innan fruktsalladen  hehe. Så i natt har jag sovit som en stock! 
 
Vi bestämde redan igår att vi skulle köra ett nytt pass kl 11 idag, cirkelfys igen fast med andra övningar. Så 0830 var jag uppe och gjorde frukost för att inte ha den halsen under hela träningen. Det var 4 trötta och svettiga individer efter träningen som avslutades med idioten, grymt pass idag igen! Men i morgon ska det nog bara bli löpning, behöver få bort min otroliga träningsvärk som fortfarande sitter i i rumpa och lår! 
 
Idag så har Amanda och ja gått en sväng på stan, jag hittade ett nagellack jag letat efter, puder och en klänning som jag är otroligt nöjd med! Längtar så att få använda den! :D Nu ska jag nog vila lite innan det blir restaurangbesök och bio i kväll, känner mig helt slut hehe. Inget kul sällskap om jag gäspar igenom mig middagen och somnar under bion. Ha en fin kväll Puss