Snökaos

I dag skulle jag egentligen ha åkt tillbaka till karlskrona med riktigt så blev det inte. Först var det strul med taxin som aldrig kom och då missade jag bussen och mitt första tåg. Men jag ringde till vaktchefen så dom vet om att jag kommer i morgon istället!

Just nu sitter jag hemma hos pappa och dricker te och äter lite smörgås. Det är riktigt mysväder ute, sånt väder då man bara vill ligga inne och titta på film och mysa till det. Jag blev så arg i morse när jag vaknade och såg att det var super mycket snö som kommit. Allt var nästan borta och jag gjorde min första löprunda i det härliga solvädret. Men nu är himlen tjock och det bara yr snö hela tiden.

I veckan som jag varit hemma har det blivit mycket kalas och firande. Fredags var jag ute i skövde med jennie och liselott, lördag 75års kalas för morfar och senare på kvällen så åkte jag in till stan och var på 20års fest för min vän Mia som äntligen fyllt systemet. I söndags så åkte jag och Linda till Göteborg på kvällen och sov över i hennes lägenhet. För på måndagen så fotades vi i Götebrg på the studio, "modell för en dag" kan man säga. Så vi blev sminkade, håret fixat och tog massa kort! :) Riktigt kul var de. Vi hann med en sväng på stan med och jag köpte en ny klocka, har letat efter en jätte länge och nu hittade jag en som jag blev kär i. Så det var bara att köpa! :)

Tisdagen var jag bara ute och sprang och slappade, onsdagen var jag i stan med Sofia och sen på kvällen tränade jag zumba men mamma och min mostert. Shit, det var verkligen jätte kul och jobbigt, bara för både konditionen och musklerna.

Nu ska jag ut och skotta lite snö innan jag lägger mig, det får bli dagens träning! :)
Ha det bra i snöovädret! Puss

Den nya klockan