flytt

Nu är min semester över på riktigt! I morgon åker jag tillbaka till Karlskrona på heltid och flyttar in på riktigt i min lägenhet. Jag har redan en hel del saker där nu men tv-bänk och stolar, tv och sånt har ännu inte kommit ner. Min bil är alldeles fullproppad med saker och låder. Det kommer bli en stor omställning, fast på ett vis så känns det som om jag inte har bott hemma på ett år eftersom jag har gjort lumpen och varit med kompisar nästan hela tiden när jag varit hemma. Det kommer nog inte bli så stor omställning för mamma eller pappa heller eftersom de redan har vant sig vid att inte ha mig så nära.
Just nu vill jag bara få i ordning allt och få rutin och köpa en tv framför allt! Just nu har jag ingen om jag inte tar en tjocktv, vilket det antagligen får bli. Ett köksbord skulle ju inte heller sitta fel men vi var på ikea i jönköping och örebro och dom hade inte mitt köksbord på något utav ställerna! De skulle få in bordet i jönköping igen i dag men som de ser ut nu så får jag vänta med det lite.
I går satt jag med tjejerna i hamnen i flera timmar och bara tog de lugnt pratade och hade mysigt. det kändes verkligen som om det var sista sommarkvällen för luften var alldeles varm och solen var jätte fin. Hösten kom i dag för ute så är de mulet, blåser lite och är allmänt tråkigt!
Mitt rum hos mamma är helt tomt nu, iaf på saker som skulle kunna säga att jag har bott där, samma hos pappa som jag är hos just nu. Allt ät nere i låder som bara väntar på att få komma till sitt nya hem.
Jag ska strax börja göra mig i ordning, ska in till stan och fixa lite ärenden, lämna bilen till min kusin som ska laga den och sedan åka till Kinnekulle och äta middag med Mamma, Roland och Belinda som ett litet avslut. Nästa gång jag är hemma i krokarna igen är i november då jag fyller 20!
Nej nu ska jag kila! Ha det bäst! Puss
En sommarkväll hemma i Älgarås