Påsklov

I dag så har jag varit med Mia i Skövde och badat på äventyrsbadet. Jag hämtade upp henne vid halv 10 och gick i lite affärer innan vi gick till badet. Jag bytte storlek på ett par skor som jag köpte i går. Jag har ju badat i Örebro äventyrsbad otroligt många gånger och om jag ska jämföra örebro med Skövde så är Örebro bättre. Det är större och roligare forsar. Fast det Skövde har som kanske väger över är de sjukt roliga rutschkanorna. Jag och mia var helt slut efter att ha plaskat och lekt som två barn. Jag kommer att sova väldigt gott i natt.

I måndags så var jag med Simon och shoppade i marieberg. Jag hittade min studentklänning och ett par fina stora örhängen. Jag gillar inte örhängen som känns i öronen så de måste vara väldigt lätta och de var dessa så det var de fick följa med hem.

I går så var Pappa, jag, Belinda och Johannes (Belindas kille) i Skövde och gick i affärer. Pappa behövde hjälp med lite shopping och jag ställer gärna upp. Han kom hem med flera kassar med nya kläder och jag med ett par nya klackar. Det var specialpris på dem just den dagen så 99kr och dom var mina. På kvällen så åkte jag till Ida på tjejkväll. Trevligt som vanligt var det.

Just nu sitter jag framför teven men ska snart lägga mig och läsa lite i Nwe Moon. Sov gott! Puss 


Mina klackar ser ungefär ut som dessa, fast inte öppen tå och
lite bredare klack. :)