VART TAR TIDEN VÄGEN?

Shit jag vet inte vart jag ska börja, det har hänt så mycket på alla tänkbara plan men jag börjar med att säga att jag har semester!! Så underbart! Måndag i dag och min andra semesterveckan har redan börjat men jag är lyckligt lottad och har fem veckor i sommar tack vare ett bra jobbschema. Just nu pustar jag ut i soffan för tyvärr så har jag stukat foten rejält och det gör så svinigt ont att gå på den så jag sitter helst även om jag mest av allt skulle vilja träna! Tyvärr så måste jag tvätta så jag hoppar på ett ben typ till tvättstugan haha! Men innan jag tänkte gå in på hur det gick till (vilket tar mig till bråvallafestivalen) så ska vi bara ta en liten snabbcatchup innan vi återgår till i dag! :)
Efter Summerburst så jobbade jag sjukt mycket, var på jobbet i nio dagar och det var väldigt påfrestande men det är tur att man har så underbara kollegor och vänner på jobbet som gör det roligt i alla situationer, efter allt jobbade så hade vi sommarfest på jobbet med Marinbasen och jag hade en grymt rolig kväll med massa bugg och fox trot för ovanlighetens skull.
När man ändå festar så kan man ju göra det lite till, Amanda hade inflyttningsfest och med en grym förfest och utgång så blev även det en sjukt lyckad kväll! :) Tills sist kom sista jobbpasset med kollegorna i grupp 6 inför sommaren och semestern, vi hade en midsommarmåltid dagen innan midsommar då vi skulle gå av och Anna gjorde en jättegod jordgubbstårta. 
 
Midsommar firade jag på Öland med ett härligt gäng tjejer. Amanda hämtade upp mig och Sofie vid lunchtid och så tog vi vårt pick och pack för att ha en grym midsommar i Borgholm och festa på utestället Strand som är ett legendariskt ställe när man pratar om midsommarhelgen. I kalmar hämtade vi upp Julia, Amandas vän som jag med har träffat ett par gånger nu. I Borgholm så bodde vi hos Calle, Julias killkompis och vi var där hela helgen ända till måndag. Tyckte nästan synd om han efter att vi invaderat hans lilla etta i fyra dagar haha! Men det funkade jättebra även om det var lite trångt med 6 personer på ca 45m2. Det blev en tredagars festande på strand fredag, lördag och söndag. Fredag lördag så spelade Rydell & Quick på strand och jag har sett dom så sjukt många gånger men har jag sett dem lite till haha! En riktigt grym midsommarhelg hade jag. Vi var även och tittade på Borgholms slottsruin som var väldigt mäktig och gick en långpromenad och utforskade stigar runt Soliden i hopp om att få se några ur kungafamiljen haha! Det gick sådär ;)
 
Efter helgen så var det skönt att komma hem till en tom och lugn lägenhet och bara få rå om mig själv och tvätta, städa och komma ikapp med det vanliga livet. Film och myskväll med två fina vänner blev det innan kaoset och packandet innan Bråvalla blev ett faktum. Jisses alltså, Bråvalla vilken helg, vilket fylleslag! Och ja, det var där jag stukade foten med..
 
13:30 lämnade vi karlskrona bakom oss för att ta oss till utkanten av Norrköping och vi hade grym tur när vi skulle in på festivalområdet. Innan hade det varit sjukt långa köer men vi kom i ett glapp och allt som allt tog det ca 1h för att byta ut biljetter mot armband, fylla på armbanden med pengar och börja bygga på tältet. Det var Amanda, Malin, Johan, Rikard och jag som tältade ihop men även Adam och några av hans vänner från Norrköping hängde vi med i camp Ove Sundberg. Och min fina mamma och hennes vän var även på festivalen så de var med en del också.Sjukt mycket härligt folk har jag hängt med i helgen alltså. Och alla artister som vi hann med var så grymma. Bästa upplevelserna var Lana Del Rey, Kings of Leon och Panda da Panda. Nu så längtar jag till nästa år och hoppas att de kommer vara minst lika bra uppträdanden då :) Vi hade tur med vädret de två första dagarna sen så byttes solen ut mor regn och lerbad på hela bråvalla. Jag hade investerat i ett par snygga rosa stövlar men de räddade mig tyvärr inte från att stuka foten och stöka till det i leran. Så nu är det foten i högläge och ta det lugnt tills den har läkt ordentligt! tack den den här helgen fina vänner!   <3
 
I kväll ska jag träffa mina vänner och kollegor från jobbet, vi ska börja hemma hos Anna och sedan gå till Sjörök för att äta en god middag. Jag ska det det väldigt lugnt i kväll med tanke på foten och hoppas att den är tillräckligt bra för att jag ska kunna köra till mariestad i morgon eftermiddag eller kväll :) Och just det, har glömt att säga att jag tappat min digitalkamera på öland men ska köpa ny så fort jag hittar en chaufför som kan köra mig till en elektronikaffär hehe. Min mobil är ju så kass så vågar knappt visa några bilder här hehe. Men några ska ni få! Ska sen försöka att uppdatera lite bättre nu kommande veckor när allt lugnat ner sig lite med flängande och farande ;) Puss'
Amanda och jag på Midsommaröland, tur att jag tog lite bilder med mobilen så att inte allt var på digitalkameran
En selfie i tältet på på Bråvallafestivalen under lördagen