UNDERBARA SEMESTER


Hejsan bloggen
 
Det blir inte många uppdareringar här inte så en liten catch up på förra veckan. Hela tisdag till torsdag låg jag och solade på stumholmen när det var fint väder, tränade på morgonen och kvällen. Onsdagen blev det även en spontanutgång med Amanda, Mathilda och Rikard till Harrys i Karlskrona.
 
Torsdag eftermiddag åkte jag till Helsingborg och fick träffa min fina Martin igen! Vi har varit ute vid hans mammas sommarstuga från i torsdagskväll som ligger en bit utanför stan vid vattnet, supermysigt ställe så i natt var första gången vi sov hemme sen vi kom hit! I stugan har vi tagit de lugnt, vi gick till stranden  en dag och badade och solade. En sväng på Helsingborgsfestivalen i fredags har vi hunnit med och ätit ute med hans familj på kinesrestaurang. I går var vi på släktkalas, första gången jag träffar större delen av M.s släkt på samma gång men det gick fin fint! :) Sedan blev det även middag på kvällen hos hans far. 
 
I dag har vi käkat lunch på stan med två av Martins vänner och nu så blir jag stressad för vi ska iväg och se nya batman filmen men hans pappa och sambo. Hoppas den är bra för alla har sagt det. 
 
Ha det bäst så skriver jag så fort jag hinner eller får lust. Puss :)