GRYMMA DAGAR!

HEJSAN BLOGGEN
 
Nu har det gått några dagar sen sist och jag har hunnit med massa och mer ska det bli! Vi kan börja med i onsdags, då jag kom hem från några dagar med eldöverfall och handgranatskastande i Kosta. Jag var ganska trött men inte för trött för att kunna ta en lång Powerwalk med Jennie i det underbara fina vädret! :) På kvällen somnade jag som en stock och vaknade upp till lite mer jobb i torsdags men dagen gick bra och det var lugnt och skönt på jobbet. På kvällen kom Amanda till mig och myste med filmen Sweet home Alabama och såklart te! Vad är en myskväll utan te? 
 
I går så tittade jag, Jennie och Anna på Anna Skippers föreläsning som var i Wactmeister Gallerian här i Karlskrona, det var riktigt intressant och kul att få se och träffa Skipper live. Hon har alltid varit en stor förebild för mig och är nog en anledning till att jag fått mitt hälsa/mat intresse som är så stort i dag. Innan så hade vi gått lite på stan och kikat men som alltid när man har pengar så hittar man inget man vill ha i affärerna. Efter föreläsningen mötte Martin och Jens upp oss och så gick vi och käkade lunch på Stars and stripes.
 
På kvällen så skulle jag hem till Johan där mina andra jobbarkompisar med var och vi drack lite innan det var dags för bowling och sedan ett restaurang besök på Harrys. Superbra och trevlig kväll med kollegorna! Det är så skönt att ha bra vänner som man jobbar med, så man alltid tycker att det är kul att gå till jobbet.
 
I dag vaknade jag upp pigg och glad vid tio och gjorde mig i ordning för Anna Skippers andra föreläsning och denna gången kände hon igen mig från dagen innan och frågade om jag inte var här i går med inför alla som tittade. Då hade inte heller Mathilda kommit än som jag skulle träffa till Föeläsningen så jag stod helt ensam och uttittad av alla. Och inte nog med det, så skulle hon ha upp mig på "scenen" där hon föreläste och använda mig som exempel på var en typisk Pitta var och vad jag skulle äta för typ av mat m.m. Usch jag blev alldeles varm och nervös inför alla, som tur var det två tjejer till som blivit uppkallade efter deras kroppstyper Vata och Kapha. Googla Pitta Vata och Kapha för att förstå vad jag skriver om, det var väldigt intressant när Skipper pratade om det! :) 
 
Efter föreläsningen så gick jag på stan med Mathilda (som kom när jag var uppe på scenen) och kikade i lite affärer och nu sitter jag i soffan efter att ha ätit en bacon och ägglunch med sallad. Jag ska försöka att vila nu i ca en timme för kl fem ska jag möta upp tjejerna för att grilla eller laga mat, beror på vädret och halv nio i kväll ska jag jobba natt :/ Usch hatar att jobba natt på helgen, då vill man ju inte missa allt det roliga som alla andra gör på helgen. 
 
Usch vilket långt inlägg, hoppas ni orkade läsa allt! Ha en superbra lördag! Puss :) 
I går innan bowlingen med kollegorna :)