underbart

Hejsan. Just nu är allt så underbart, jag har sånt jävla flyt så de är helt otroligt. Jag skulle kunna leva på luften jag andas så bra går det nu. Lägenheten är helt färdig och alla möbler är här. Mamma, pappa och Belinda var nere förra helgen med de sista så nu är detta verkligen mitt underbara hem. Jag ska lägga upp lite bilder här i bloggen!

När jag inte jobbar tränar jag för det mesta och träffar kompisar och går ut på något ställe. Livet är helt enkelt underbart. Men såklart saknar jag alla underbara hemma. Jag saknar min fina katt så sjukt mycket så är nästan så jag funderar på att skaffa mig något husdjur men det skulle aldrig fungera när jag jobbar dygn och kanske inte sover hemma på två nätter. Nej inga husdjur här inte, får kanske skaffa mig en vandrande pinne igen eller en fisk haha.
Om 5 dagar åker jag till Turkiet med Sofia, Vi ska till Alanya och det kommer förhoppningsvis bli sjukt kul och underbart. Sommaren kommer kännas lite längre nu när man åker bort såhär precis när det börjar bli höst. Det ska bli skönt att bättra på sommarfärgen oxå som börjar blekna bort tyvärr!
Jag gick av mitt pass i dag kl 0800 efter att ha jobbat sen i lördags så det är skönt att äntligen komma hem, jag har legat under täcket hela förmiddagen och tittat på film. Men nu tänkte jag att jag skulle ta tag i min packning och fundera ut vad som ska med till Alanya!
Ha en superdag! Puss
Mitt jätte fina bord och stolar. Det ser lite tomt och trist ut men de ska
upp klocka på väggen och några snygga tyger som jag hittat på
Åhlens ska upp för garderoberna så det blir lite mer färg.