HÖGSKOLA

Nu har jag sökt högskola, så i höst kommer jag antagligen börja plugga, antingen min drömutbildning eller mitt nästa alternativ som inte ligger så långt där ifrån heller. Vi får se hur det blir. Det känns som om det är dags nu efter att ha varit på samma ställe efter studenten, fyra år på Marinbasen blir det i höst vilket är galet länge men jag trivs väldigt bra och jag tjänar så pass bra att det håller mig kvar hehe.
 
I dag så har jag varit ute och gått i solen, lagat lchf pannkaka till lunch till mig och M, varit på gymmet och gjort en sjukt jobbigt benpass men Malin. Jag trodde mina ben skulle vika sig ett tag där under passet men det gick. Så nu hoppas vi på en veckas träningsvärk till hehe! ;) I kväll så har jag packat det sista så jag borde vara redo för högvakten i Stockholm. Så i veckan och nästa vecka kanske inte kommer bli så roliga på bloggen men jag får se om jag ställer in lite tidsinställda så att det inte blir allt för tomt här! :) Puss
Lunchmys, pannkakor eller plättar blev det. Till hade vi jordgubbssylt, socker, grädde och tinade bär. Men jag åt inte utav de alternativen som inehöll socker. Recept på dessa kommer upp i veckan!