Veckan

Nu har första veckan gått som jag varit hemma och jag ska tillbaka till Karlskrona för att sedan komma tillbaka den 23 och vara hemma och fira jul! Jag längtar redan. Hela veckan har jag spenderat tillsammans med mina nära och kära och hunnit med att köpa klart julklapparna så nu kan julen komma bäst den vill för jag står beredd.
I Lördags så var jag med Cajsa och Lina, vi hyrde skräckis och mummsade godis hela kvällen. Jag sov över hos Cajsa och dagen efter så åkte jag pulka och bob med jennie, Lina och Liselott. Det var så sjukt kul och man kände verkligen att man blev barn på nytt. Hoppas snön ligger kvar till mellandagarna för då blir det pulkarace igen.

Måndag var en väldigt lugn dag och jag sov till halv fyra då mamma ringde och väckte mig. Jag trodde bombsäkert att klockan varit något vid tolv för jag hade ställt mobilen på alarm vid ett med så har jag tydligen stängt av mobilen i sömnen när alarmet börjat ringa och fortsatt sova till halv fyra. Men skönt var det! Tisdag shoppade jag dom sista julklapparna i stan och på kvällen så tittade jag på film som jag gjort varje kväll jag varit hemma. Ett väldigt skönt sätt att avsluta dagen på tycker jag.   

I går och i dag har jag inte gjort ett skit, eller i går bakade jag iaf banankaka och pepparkakor med Belinda och städade på rummet. I dag så är det resan tillbaka till karlskrona som jag väntar på bara. jag hoppas verkligen att veckan går satans fort för jag vill hem och fira jul och ha det mysigt!

Nu ska jag ta och duscha och sedan åka till hem till pappa och vänta på taxin som hämtar mig där. Antagligen så kommer jag inte åt någon dator så det är bara att vänta tills jag kommer hem igen.

Ha det superbra och simma lugnt! Puss

Mina söta tjejer Lise, Jennie och Lina redo att åka pulka.