SEMESTER

Godmorgon på er. Nathalie sover här bredvid mig i sängen så jag tänkte snabbt uppdatera er om vad som händer. Nu på morgonen så har jag tvättat sen sju, ganska skönt för jag går ju och lägger mig mellan tvättarna så jag går ju egentligen inte upp då. 
 
Igår började officiellt min 4 veckors semester men jag har redan haft 1,5 veckans jag hunnit med massa på, därav uteblivet bloggande. Vi hade stor sommarfest med jobbet där det serverades grillbuffe och sen var det dans hela kvällen, riktigt kul som vanligt! Jag tog det lugnt en dag sen så skulle vi ett stort gäng upp till Stockholm för att gå på summerburst. Jag säger bara det, gillar ni musik och dansa så gå på det! Det är så sjukt kul och galet hela tiden. Vi hade hyrt två lägenheter i Stockholm på Sveavägen så det var helt okej nära, även om vi tog taxi dit så gick vi på hem på natten. Väldigt intensiva dagar kan jag säga men roliga! Väl där uppe blev jag sjuk men  det hindrade inte mig, Alvedon och nässpray säger jag bara hehe! På söndagen när jag blev hämtad på flygplatsen efter att kommit hem från Stockholm så var jag helt död. Det var bara att bädda ner sig och försöka bli frisk till midsommar. Måndag tisdag onsdag låg jag i soffan och blev omhändertagen. Torsdagen var jag helt frisk och fredagen åkte vi till Öland för midsommarfirande.
 
Vi var nästan samma gäng som förr året och vi hade sån tur med vädret, bara sol och en liten regnskur när vi gick och mös under våra nyinköpta paraplyer i Borgholm. Vi bodde hos Amandas och Julias killkompis i Borgholm och festade på strand på fredagen och lördagen. Riktigt bra midsommarhelg men fina flickor och otroligt god mat! 
 
Igår kom Nathalie hit och vi har bara tränat och gått en sväng på stan lagat mat ihop och kollat film. Det blir nog samma sak idag. Vi är ett ganska stort gäng som ska köra träning ihop kl 11 så vi ska strax gå upp och äta frukost så vi inte har den i halsen  hehe. I morgon åker vi två bilar till bråvalla festivalen. Så det kommer bli kasst med bloggande framöver med. Men det är ju semester. Ha det underbart! Pusspuss 
Lunch igår på Gelato Med Nathalie 
Jag Julia och Amanda på Midsommar
Amanda och Julia plockar blommor till kransen 
Jag och Belinda på Summerburst
Ett glatt gäng :D På Summerburst