jo jag lever

Jag har inte skrivit på nästan en månad jag vet men på veckodagarna ligger jag nere i Karlskrona och gör lumpen och på helgerna försöker jag hinna med allt annat så som träffa vänner, familj och hinna andas lite.

På fredagarna går bussarna kl 15 00 från karlskrona och eftersom jag bor där jag bor så tar det lite tid att ta sig hem, närmare bestämt 6,5h. Direktbussen från Karlskrona har sin slutstation i Mariestad så sista sträckan hem åker jag med taxi hem. Alla resor till och från Karlskrona betalar försvarsmakten så jag lägger inte ut ett öre på buss eller taxi, tåg, osv. På söndagar hämtar taxin mig 15.50 och så är det bussen från Mariestad och ner igen. Det är ganska tröttsamt men det fungerar. Det är ju bara två månader kvar av grundutbildningen och sen kommer vi jobba en vecka, plugga en vecka och lediga en vecka. Så kommer det rulla på och den veckan man är ledig kommer att vara så otroligt skön, jag längtar verkligen dit!

I morgon ska jag hämta Belinda hos en kompis och sedan åker vi in till stan och ska gå i lite affärer.  På kvällen ska jag till matfestivalen i Skövde vilket kommer att bli väldigt kul hoppas jag! :)

Usch och fy, nu är jag sjukt trött och ska sova i min stora sköna säng! För den man sover i i lumpen är en vanlig 90 säng om ens de? Och en filt som täcke och jag sover överst i våningssängen så gissa om jag sover som på moln när jag är hemma!? :D

Natti natt! Puss