Dagen före nyår!


I dag gick jag upp vid halv 11, varit ute och gått med mamma och nu sitter jag hos mormor och morfar och lånar deras dator lite, internet hos mamma vill ju inte komma någon gång. :)

I måndags var det ju bowling med två av mina mostrar, mina kusiner, mamma och Belinda. Jag kom inte sist denna gång iaf. Mitt mål är varje gång att slå Belinda och det gjorde jag haha.

Tisdag ( i går) var vi i Göteborg med min moster och kusin Lisa. Tåget skulle komma vid 8 men det kom vid halv 10 så det var redigt försenat! Riktigt tråkigt! I Göteborg så hade jag tänkt hitta massa saker på mellandags rean med det blev inget. Bara att hårspray och det är ju inte så roligt att komma hem med det när man har varit så upplagd för en härligt shopping. Sen på tåget hem så fick vi nästan stå upp hela tiden för det var så jävla mycket folk! Helt knökat var det på vagnarna. Vi satt bara ner de sista 30minutrarna. Det var inte riktigt så jag hade tänkt mig det.

Direkt efter att tåget anlänt till Töreboda blev jag skjutsad till Hanna, där var Ida och vi väntade på Linda, Sara och Natalie som skulle komma så vi kunde åka till Elin som skulle ha 18års tjejkväll :) Nu har alla tjejerna fyllt 18! Hos Elin så var redan Ellen, Izze och Eve där. Ett härligt gäng och kul hade vi under kvällen med god mat, spel och massa GODIS.

Nu ska jag hem och duscha och fixa till mig lite så jag ser mänsklig ut. I morgon blir det nyårsfirande med tjejerna och sedan åker vi till Skövde och firar vidare där. Det kommer alldeles säkert bli en kanon kväll/natt! :)

Ha det bra så länge, skriver så fort jag får tillgång till internet. Puss