HEJ MITT VINTERLAND

HALLÅ PÅ ER! :)
 
Vilken härlig dag, massa solsken och friska vindar. Jag var ute på en löparrunda i dag när jag vaknade klockan tio och jag har klarat mig hela vintern från att ramla men i dag då gled jag flera meter efter mitt fall haha! Jag sparng i en isig backe i skogen och fotfästet bara försvann och jag landade på underarmarna och sidan av låret och gled ner för backen. Man känner sig så dum när man gör ett sånt platt fall haha! Bara för att det gjorde så ont så låg jag i skogen och skrattade samtidigt som jag låg på marken och sa aj, aj, aj, aj. Tur att ingen såg mig för jag kände mig riktigt löjlig. När jag kom hem hade jag redan fått början av ett fett blåmärke på låret. Annars i dag då så ska jag till Ellen i kväll, så sjukt längesedan vi sågs så det ska bli riktigt kul att ta igen all tid! 
 
I tisdags så åkte jag iväg till skövde med Jennie och Lina. Vi gick i lite affärer innan vi gick hem till Liselott, Cajsa var med på kvällen men blev sjuk så hon var tvugngen att åka hem tyvärr. Vi åt potatissallad och revbensspjäll, massa gott godis och tittade på tv, pratade, kollade på gamla kort och klipp från gymnasiet, nostalgikväll!
 
På kvällen så följde jennie med mig hem och sov över och i går så började vi dagen med en morgon PW, nyttig frukost följt av filmtittande. Vid tre åkte vi in till stan och åt middag i form av Pizza. Jag älskar Mariestads pizzerior och har redan hunnit klämma två stycken på en vecka hehe men man måste passa på när man är här. För inga pizzor i Karlskrona slår en riktig pizza från skaraborg! Dagen fortsatte med caféhäng och på kvällen åkte jag till bästa Sofia min fina vän i vått och torrt :) 
 
Ha en fin dag. Puss :) 
I söndags såg jag ut såhär men mitt hår är verkligen inte så orange kan jag lova hehe!