BÄTTRE SEN ÄN ALDRIG

HEJSAN BLOGGEN! 
 
Ja det var ju inte i går jag skrev här. Alla dagar bara flyter iväg och helt plötsligt har det gått en vecka som helt plötsligt blev till två, som i dag. Varje dag tänker jag, "i dag ska jag skriva" eller "detta vill jag skriva om" men så är det något som kommer imellan eller att tiden räcker inte till. Sen jag blev sambo så har jag inte alls lika mycket tid  till bloggen, större lägenhet att ta hand om, mer mat att laga, även om vi alltid hjälps åt med maten. I dag ska det bli lasagne! Önska oss lycka till, sist vi gjorde det brände Martin den vita såsen så det smakade bränt om hela lasagnen hehe. 
 
Vad har hänt sen sist då? Jo en hel del. Jag och Martin var och såg Django Unchained. Om ni inte sett den, se den. Den var ganska brutal men sjukt rolig och så himla bra filmmusik. Sedan har vi sett dokumentären Searching for sugar man. En så sjukt overklig historia man får följa och jag satt i tårar flera gången och hade gåshud och rysningar, ni kommer veta varför när ni sett den. Man blir så himla tagen och det är så otroligt bra musik som vi aldrig innan hört.
 
Jag har även jobbat under tiden som jag inte bloggat. I fredags när jag gick av mitt tvådygnspass så åkte vi tåget till Helsingborg vid 5 tiden. Vi var på inflyttningsfest hos ett par vänner, Andréa och Philip och har umgåtts med Martins familjer. En mysig helg :) I Måndags och tisdags jobbade jag natt, i går vände jag tillbaka dygnet, tränade och vi kollade på de sista två Rush hour filmerna. Om ni inte märkt det innan så älskar jag att kolla på film, gärna lite djupare och konstiga filmer. Det brukar oftats bli så att vi kollar på en ny film varje kväll till middagen vi lagat. Mysigt att ha en sån rutin.
 
I dag är jag helt slut i kroppen, Vi har haft närkamp på förmiddagen, riktigt svettigt var det efter att ha övat närkamp med pistol, rullat runt i brottningsmatcher på golvet och grepptekniker. Eftermiddag har bestått av pistolskjutning på skjutbanan, det gick riktigt bra i dag trots att jag frös konstant i 4,5h. 
 
Vilket långt inlägg det blev, såna ska jag undvika för jag tror inte det är många som orkar läsa hit hehe. Nu ska jag gå till Hemköp och hämta ut mitt paket från USA som jag väntat på i tre veckor. Vad det är i den ska jag visa i morgon! Ha det fint tills dess. Puss :)
Min lunch hemma innnan skjutbanan, Matvete, köttfärsås och massa god spenat.
Lagom road och frusen på skjutbanan