Beställd!

Jag fick en silver ring av mamma i namnsdagspresent förra veckan från Albrekts Guld i Skövde men den som jag ville ha fanns inte i lagret så de skulle skicka efter den. Ringen skulle komma i slutet på denna vecka och i dag kunde jag inte hämta den eftersom jag var på kurs på SCA. Så jag tänkte att jag skulle hämta den i morgon efter skolan men de gick inte det heller för hela BF3a ska hem till vår lärare sista lektionen och köra lite lekar och det drar ju säkert ut på tiden. Jag kommer alltså inte hinna hämta den i morgon heller och får hämta den nästa vecka. Jag vill ha den NU!

Min fina silver ring som jag köpte i Polen försvann under en idrottslektion när jag hade den i väskan, den kan ha åkt ut ur väskan men jag borde ju ha hört de. Jag hade två ringar i samma fack så jag förstår inte varför den ena ringen var borta och inte den andra. Jag mår verkligen dåligt när jag ibland tänker på ringen för den betydde så mycket, ringen speglade hela min vistelse i Polen. Jag var så glad för att jag hittat min drömring på en billig utomhusmarknad i Polen med second hand saker. Det var som om det bara låg och väntade på mig. Så därför är jag väldigt ledsen över att den är borta. Jag har inte ens ett kort på den som minne.

Så nu ska denna ring som jag har beställt ersätta på något vis den från Polen även om jag aldrig kommer att bli lika nöjd.. Denna ring är ju helt ny och har inte alls samma charm. Det är ingen annan som har burit den och den är alldeles för "ren" Jag hoppas fortfarande på att jag ska se ringen på någon annans finger och kunna säga att det är min eller att jag ska hitta den någonstans i skolan eller hemma någonstans. HOPPAS HOPPAS! 

Jag älskar verkligen smycken och man minns alltid vart man har fått dem ifrån, det är så bra minnessaker och souvenirer från när man varit utomlands. Istället för att köpa en tråkig prydnadsak så köper jag hellre smycken som jag kan använda eller spara och ha hela livet.


Ringen är från det kända märket Bismarck. Det är
ringen jag ska ha på bilen fast min är i silver, dom
hade den bara i guld på hemsidan. Min mamma har
dock den på bilden :)