SÖNDAG


Hejsan! I dag känns mycket bättre än från i går, vissa dagar får man vara lite knäpp och ledsen så är det bara! Huvudsaken är ju att man gör det bästa av situationen och som i dag lägger det bakom sig och tar nya tag.
Jag har sån fruktansvärd hemlängtan efter alla, familj, underbara vänner och att bara få vara hemma i allt de där man känner igen och är trygg i. Jag har faktiskt övervägt att efter salutskjutningen i morgon ta mitt pick och pack och dra hemhem. Men jag grubblar fortfarande, är ju bara en månad kvar tills jag kommer hem nästa gång och det borde jag orka med. Att komma hem till Älgarås och hova är som att ladda batterierna för mig på något vis. Nej hemhem får vänta!
I dag så gick jag upp vid halv elva och var ute och gick en långlång runda på 1,5h i solskenet. Därefter så käkade jag frukost/lunch som bestod av omelette och en sallad. Fram tills nu har jag tittat på serier och halvsovit i soffan, skönt men jag blir så seg och rastlös av att sova mitt på dagen.
Nu är planen att försöka sy på gradbeteckningarna på permissuniformen. Vi ska ju om jag inte har berättat det innan, skjuta salut för kungen i morgon för att han fyller år och då är det vissa kläder som ska bäras och allt måste vara perfekt. Vi får väl se om jag får ihop det, i går funkade det inte så ska ge det en chans i dag igen, sy är inte min grej. Men jag är glad över att mamma har lärt mig att sy i knappar iaf och hål, tack mamma hehe!
Jag tänkte att vid sex tiden gå ner till gymmet på basen och köra ett gympass och gå igenom hela kroppen. Det har blivit så att jag varannan dag kör styrka på gymmet eller om det går något roligt pass på basen som jag vill vara med på. Anda dagen så blir det kondition i form av löpning, simmning och promenader. Det funkar jätte bra för mig, sen om jag känner att jag behöver det, så en vilodag i veckan om jag är trött i kroppen. Fast oftast då så är jag ändå ute och går. Jag kan ju inte bara sitta still en hel dag ;)
Min otroligt goda Frukost/lunch. Pestoomelett med kalkon tomat purjolök.
Till det en enkel sallad! Supergott och nyttigt!