TISDAG


Hallå! Tillbaka i Karlskrona och snart ska jag och några vänner här nere gå på bio. Vi ska se Sherlock Holmes filmen. Tittade på första filmen i går kväll så nu är jag upplagd för att se denna!
I dag så har jag bara haft en vanlig 8h dag på jobbet och det har varit möten och diskussioner hela dagen så huvudet var riktigt tungt när vi slutade. Så efter jobbet så åkte jag och handlade mat ute på icamaxi, åkte hem och lagade lax med pesto, wock och pressas potatis med kallsås. Det är nog en utav min favourite rätter att både laga och äta eftersom det är så smidigt och så otroligt gott. Jag blev så trött efter maten att jag somnade i soffan och har nu sovit en timme. Tur att jag inte försov mig till bion!
Lördagens utgång och förfest var lyckad och Belinda hade roligt med och det var ju huvudsaken! Jag längtar redan till nästa gång när jag kommer hem och får träffa tjejerna igen. När jag var hemma pratade mamma om att hon och Belinda kanske skulle komma ner på sportolvet! Det vore riktigt kul! :)
Nu ska jag fixa mig i ordning lite. Hoppas ni har det bra! Puss
Liten nostalgibild på mig och Belinda <3