HEJ

FÖRLÅT BLOGGEN..
..och läsare! 
 

Jag är vekligen inne i en period där jag verkligen inte orkar uppdatera något här, vilket är väldigt tråkigt för jag älskar att skriva och dela med mig om vad jag gör och hittar på. Jag har säkert skrivit det innan någonstans här i bloggen men jag har alltid skrivit dagbok, sen jag gick i fyran och ända fram till trean på gymnasiet då jag gick över till bloggandet. 
 
Varför jag inte har ork att skriva är för att jag får ingen ro här hemma i den nya lägenheten, jag trivs jätte bra och det är jätte skönt att på riktigt vara sambo med min älskade Martin men allt är halvfärdigt i lägenheten, det ligger saker lite här och var och ingen riktig ordning och så länge det är oreda och låder ouppackade så får jag ingen ro av att vara hemma och jag kan inte sitta ner och bara ta det lugnt och skriva. 
 
Jag är verkligen en människa som måste ha det fint runtomkring mig, speciellt där jag bor, jag skiter i hur det ser ut hos andra, det låter kanske fel men jag störs inte utav om det är stökigt hos andra eller rörigt. Men när jag vet att det är det hemma hos mig så mår jag inte bra hehe. Det finns hela tiden något att pilla med, plocka upp, packa upp och det enda som är i mitt huvud när jag är hemma är inredning. Jag vill bara bli färdig med allt och känna att jag kan sätta mig ner utan att behöva känna att det finns tusen saker som jag egentligen behöver göra. Min kära sambo skulle nog kunna leva men ouppackade låder för alltid för han störs inte utav det och det är ju skönt för han men tills vidare så kommer det nog inte komma upp så mycket inlägg här förräns jag känner mig färdig i lägenheten. Känner verkligen att detta är dagens I-landsproblem haha!
 
Ha det bäst så skriver jag så fort jag känner den minsta motivation! :D Puss
Jag är ju tvungen att bjussa på någon slags bild så slänger upp en kycklingsoppa jag
gjorde för någon vecka sedan, Mumms!