Dator vecka, JA!

Jag blir så sjukt deppig av att bara skriva varannan vecka, det blir inget flyt i det och ingen rutin. Annars så har jag haft en väldigt händelserik vecka. Jag ska sammanfatta den lite kort som jag brukar;

Måndag- Efter skolan tog jag bussen till Skövde och hittade min balklänning. Jag är så otroligt nöjd. Jag visar ingen bild utan det kommer den dagen då balen är. Jag hittade även massa kläder på rean, halva reapriset så det var inget att tveka på. Det blev två klänningar, en jeans klänning med volanger och en svart party klänning. En brun tunn "tröja" och en en-axlad grå party topp.

Tisdag- Skola, tror det inte var något mer denna dag.

Onsdag- Efter skolan, Bio, Snabba cash i Skövde med Hanna :)

Torsdag- Träffade Simon efter skolan :)

Fredag- Myskväll med med Belinda, vi år fruktsallad och glass och tittade på två filmer, Deadline som var en skräckis och Sommaren med Göran som var en skit dålig svensk film. Så klart så såg vi Lets dance oxå.

Lördag- I går så var jag först på kalas hos min moster. Efter kalaset så tittade jag och Belinda på Boot Camp. En film som jag verkligen kan rekommendera!. På kvällen så åkte jag in till Mariestad efter att ha väntat på ett 25min försent tåg. Vi tjejer hade en rolig förfest och sedan så gick vi ner till statt och hade roligt hela kvällen. Maskinen spelade och det var sjukt mycket folk. Jag blev fast längst fram för allt folk tryckte på så. I dag är jag öm i hela kroppen och har blåmärken på armar, knän och höfter eftersom jag trycktes in i staketet som var längst fram. Men dom var skit bra så det var nästan värt att stå längst fram.

I dag har det varit släkt kalas för Belinda fyllde år. Eftermiddagen har bestått av filmen He´s the girl, en skit roligt film som jag, Simon och Belinda tittade på.

Jag har nog tänkt att lägga mig nu för jag har sovit skit lite de senaste nätterna och känner att jag verkligen behöver sova ut för denna vecka är det mycket att göra i skolan!  

God natt på er. Puss