wow wow

Shit, det är galet längesen jag skrev något, det är sommar för fan och livet leker efter just nu.
Jag är hemma hos pappa nu efter att ha spenderat denna ledighet mestadels hos mamma. Dels för att all kollektivtrafik går mycket bättre därifrån och dels för att man har mer frihet och framför allt lugnt och skönt! Här är det full rulle med två små barn som leker hela tiden (pappas sambos barn)

Nu när jag varit hemma har jag träffat mina närmaste vänner och de har varit så skönt att hinna umgås och bara slappa, jag och jennie satt i skövde och käka jordgubbar. Jag känner att jag vill hinna spendera så mycket tid som möjligt med mina nära och kära för snart flyttar jag!!
Jag har fått fast tjäns i Karlskrona så nu letar jag lägenhet för fullt och ska ringa på tre i morgon för visning. Det händer så mycket i mitt liv nu så jag vill bara kunna fokusera på en sak, bara mig själv utan att behöva tänka på någon annan. Det kanskae låter själviskt men det är så jag känner nu och jag hoppas personen i fråga som nog lidit mest utav detta förstår. Jag är glad för det vi fick! <3
Nu kommer taxin om drygt en timme, jag ska laga mig en omelette och byta om till uniformen så är jag åkfärdig! Nästa gång kommer jag hem den 11 juni så missar student och allt sånt här hemma fast va fasen, de var ju förrra året som de gällde! :)
Ha det super bra Puss
Sommardag i Skövde