TRÄNING


Hallå! :)
I dag kl tio så gick jag, Anna och Malin en timmes promenad i solskenet i Karlskrona och om en timme ska jag ge mig iväg igen för lite mer träning med Anna, vi ska cirkelfysa. Efter promenaden käkade vi frukost hos mig och tittade på några avsnitt av Bert, tvserien som gick på tv när man var liten. Jag älskar Bert haha! I kväll kl 18 så ska jag träffa tjejerna på Waynes coffeé och planera inför en middag vi ska ha, det ska bli riktigt kul och mysigt!
I går så avslutade jag ett dygnspass på jobbet så Malin, Anna och jag åkte ut till rosenholm och gick spåret på 6km och pratade skit hela tiden. På kvällen sen så kom Anna och en till Anna (vi har gjort lumpen ihop) och vi åt pizza, tittade på film, drack glögg och åt pepparkakor, riktigt mysig kväll när man får spendera den med kära vänner :)
Lördagen var as grym, jag rös hela tiden när Veronika Maggio spelade, hon är sjukt bra och jag vill bara se henne mer och mer! Efter att vi sett henne gick vi hem igen och förfestade lite och sedan gick vi till statt. Söndagen spenderades bara i soffan för att sedan ladda upp för jobb som var i måndags. Så nu har jag gått igenom dagarna sen sist jag skrev i stora drag! Det har varit väldigt mycket dessa dagar så därför som jag inte hunnit skriva. Men jag gillar när det händer mycket saker i mitt liv så det är jag bara glad för.
Nu ska jag ta tag i disken som växer sig större och större även en sväng med dammsugaren och hinna till affären innan träningen, har 45min på mig att hinna allt detta, gissa om jag kommer att misslyckas haha!
Ha en härlig dag Puss! :)
Mina fyra advenstljus på matbordet :)