Söndags stök

Jag och mamma har just ätit frukost. Kokt ägg, smörgås med keso och gurka på och blodapelsin/grape juice. Om det nu bara hade varit skapligt väder så hade jag tagit på mig mina kängor och gått en sväng men det är ju skit piss väder och jag vill inte slaska runt i det. Jag får köra en timme på crosstrainern istället. Fast nu ska jag ta och damma och dammsuga på rummet. Jag Upptäckte att jag inte dammat sen jag flyttade in och det är ju snart 3 månader sen. Lite äckligt kanske men jag har ju inte sett något. Så klart har jag dammsugit under dessa 3 månader.

Jag började läsa i en bok i går som heter Bakom stängda dörrar som är en sann berättelse. Den är otroligt hemsk och handlar om en flicka som blir utnyttjad av sin pappa. Den är skit jobbig att läsa och fruktansvärt vidrig. Sen så blir jag så arg för allt är ju sant och händer här i Sverige och även när flickan försöker få människor att förstå att det inte är som det ska i hennes liv så blundar alla bara för problemet.

Nej nu ska jag gå och städa sedan fortsätta med boken som jag nog kommer läsa ut i dag också vilket är bra för i veckan kommer jag inte ha tid för sånt.

Ha en bra dag! :) Puss