FREDAG


Det är fredgskväll och jag ska börja jobba kl 22. Men jag går på jour direkt så ska bara till jobbet och gå och lägga mig och sova kl tio. Tjäna pengar medans man sover är inte illa någonstans! Jag jobbar fram till söndag kl 22 så det är verkligen hela helgen!
Så för att ta tillvara på det lilla fredagsmys jag har så har jag gjort en riktigt mummsig middag som strax är färdig. Pestolax med wockgrönsaker, pressad potatis och kallsås står på menyn. Är riktigt hungrig nu så orkar knappt vänta. Tänkte oxå sätta på filmen Dirty dancing som är en utav mina favorit filmer!
I dag har jag varit ute och tränat, det blev löpning en timme och sedan kom det en kille och tittade på sängen som jag ska sälja, har haft en extra sedan jag flyttade in för hon som bodde här innna lämnade kvar sin. Men nu om några dagar ska han komma och hämta den. Sedan träffade jag Malin och tjejerna för att hämta ut biljetter till Veronika Maggio den 26 november. Det kommer att bli sjukt kul och galen kväll, har den känslan redan!
Nej nu ska jag titta till laxen och börja mitt lilla fredagsmys! :)
Ha det så jätte bra Puss!
Jag och Anna var ute och gick i spåret vid rosenholm, fick en del fina
höstbilder!  :)