FÖRSTA ADVENT

HEJSAN BLOGGEN! :D
 
Lagom att slänga in ett inlägg nu tycker jag! :) 
 
Vad händer i livet annars då när jag inte längre bloggar så mycket, men det ska vi försöka få ändring på! Jag tränar en hel del, fixar i lägenheten, umgås med Martin och vänner. Förra helgen var vi ett gäng uppe i Stockholm och tittade på Swedish house maffia! Det är nog min största musikupplevelse någonsin, jag hade så grymt kul, att få höra och se dem live var obeskrivligt, ett minne för livet, sedan att vi åkte limousine till arenan är ju ett plus i kanten. Konserten var på fredagen och lördagen bestod av shopping, middag på kvällen och söndagen lunch på stan innan bilen rullade mot Kalrskrona igen.
 
Den första snön har fallit här i Karlskrona och det är första advent! Jag har börjat få lite julkänsla här hemma. Köket är lite pyntat med adventsljus, röda dukar på bordet, ljulstjärna i fönsteret som lyser och i veckan så hade Anna E. julmys hemma hos sig så då var vi några tjejer där som bakade lussekatter, drack te och åt pepparkakor. Riktigt mysig kväll! :D Det ska nog komma upp lite tomtar och sånt i veckan med. Känner att jag börjar pynta ganska tidigt i år med vad jag egentligen brukar göra men varken jag eller Martin kommer fira jul här så kan lika gärna börja så julkänslan hinner infinna sig.
 
I dag så har jag storstädat hela lägenheten, förrutom sovrummet som martin sovit i hela dagen för han jobbade i natt. Men annars så skiner det i lägenheten nu. Förhoppningsvis ska vi få tummen ur och köpa ny soffa och jag ska lägga upp soffan vi har nu på blocket med mitt köksbord och stolar. Vi fick nämligen ett jätte fint bord med sex stolar av Martins pappa och sambo med tillhörande brunt glasskåp. Passar jätte fint in i köket. Bilder på lägenheten kommer. Men det är ingen brådska, vill ju att allt ska vara färdigt innan jag börjar visa upp hur det ser ut. :)
 
Nu ska jag kila. Ha det fint Puss :) 
 
Såhär ser min adventsljusstake ut i år. Kommit på idén helt själv med att använda
hasselnötter. Tyckte att det var ganska fyndigt och fint.