semester

Ja jisses vad skönt med semester! Det är strålande sol och så sjukt jävla varmt. Om jag inte hade legat och solat på studsmattan som nu för tiden får agera soldäck så hade man kunnat tro att man var någon helt annastans!
Min semester började väldigt bra, Liseberg med Mamma, Roland och Belinda, sedan tog vi smögen på hemvägen med husbilen och chillade satan på bryggorna i räkfrossa.
I går var jag med tjejrna i Töreboda hemma hos eve och sedan åkte vi vidare till statt. Det var väldigt mycket folk ute och det var så grymt kul att få träffa alla igen som man saknar något enormt.
Innan semestern nu så var jag nere i karlskrona i över en månad och bodde på logementet när jag inte jobbade, inget vidare kul så det ska bli väldigt skönt att få min lägenhet nu efter semestern och kunna flytta in och göra i ordning så man känner sig hemma! Jag köpte i går en tv-bänk som kommer passa jätte bra i tvrummet. Nu så är de bara dom stora inköpen som tv, och köksbord plus stolar kvar att köpa. Jag tänkte ja skulle försöka dra iväg till Ullared nu i veckan och inhandla allt annat småttplock som man måste ha.
Nu ska jag fortsätta att njuta i solen och senare i kväll hämta min syster hos sin kille. Ett kvällsdopp är ett måste innan jag går och lägger mig. Ayse och Selda tyckte jag skulle bada i deras lilla barnpool men jag kände att jag hellre låg och svettades lite då.
Ha det härligt! Puss
I går med tjejerna hemma hos Evelina