Sista oktober

Ja det är nu jag kommer för mig att skriva lite. Egentligen är det så mycket jag skulle vilja skriva om lumpen och vad vi gör, men vissa saker får inte skrivas och vissa saker går inte att förklara på ett bra sätt så man förstår om man inte är insatt, sen så vet jag inte hur intressant det är att jag hela tiden skulle skriva om vad vi gör hela dagarna. Jag hade säkert skrivet mer om jag hade haft en dator nere i Karlskrona men de har jag ju inte.

Jag har lagat inne nu i tre hela månader, tiden går väldigt fort och i och me de så är grundutbildningen färdigt och vi håller nu på med det fortsatta soldatutb. som är på fem veckor. Men nu är det bara fyra veckor kvar utav den och efter de börjar jag jobba som det jag ryckte in. Alltså att sitta i vakten. Det kmmer bli så otroligt skönt att börja jobba för då jobbar vi en vecka sen lediga en hel vecka! Det kommer bli så sjukt skönt och jag kommer kunna blogga mycket mer och ha ett liv utanför lumpen. Just nu är mitt civila liv som jag räknar det, endast levande på lördagar då det är enda dagen i veckan jag kan göra vad jag vill en hel dag. För fredagar och söndagar är ju resedagar för mig.

Nästa helg kommer jag redan hem på tordag kväll eftersom man måste kunna få en ledig dag i månaden att göra ärenden på. Då blir det kortvecka nästa vecka och det är alltid skönt. Sen fyller jag år den helgen och mamma fyller i morgon så då ska vi även ha kalas på lördag kväll och jag ska fira in min 19årsdag med Adam Tensta som kommer till statt!

I helgen så har jag träffat kompisar som vanligt och bara tagit de lugnt. Klockan skulle även dras tillbaka i dag så man fick sova en timme längre eller få en timme mer vaken tid, hur man nu ser på det.

Nu ska jag kila ner och äta frukost sedan fixa lite, beställa taxi, åka fram till mamma och gratta henne eftersom jag inte är hemma i morgon. Ha en underbart vecka och Mys i höstmörkret! Det skulle jag vilja göra mycket mer men de får jag ta nästa höst. Puss!


Jag i stridsutrustning och maskering på en övning