VALBORG

Äntligen hemma efter två dagar på jobbet. Men det har gått väldigt fort detta jobbpasset och i morse var vi ute och sköt pistol på en solig skjutbana man ska inte klaga!
 
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska träna, Har träningsvärk i hela ryggen och armarna samt framsida lår. Körde rygg och armar i måndags och i går löpte jag i 40 min och körde backintervaller sista 15. Sjukt härligt pass. Så i dag borde jag köra lite mage och baksida lår/rumpa. Eller så tar jag en lång PW i solen. Inte bestämt mig än. 
 
Fick förresten hem min beställning från LUCKYLEGS nu efter jobbet. Så sjukt nöjd och de sitter som ett smäck! Riktigt bra kvalite och mycket snygga. Roligt att kunna beställa egna i roliga färger. Gå in och kika vettja! Dock så vet jag inte hur det blir med svettfaktorn på dessa brallor, om man svettas och så syns det massa. Men i så fall får det bli PW byxor. 
 
I dag så får vi se vad planerna är, kanske en spontantripp till Polen med färgan eller så blir det grill med vänner i kväll. Tiden får utvisa. Puss
Funderar på ett par i mörklila och ett i guld med. Men ska först utverdera dessa!