DETOX DAG 13

GOD MORGON!
 
Jag har jobbat natt söndag och måndag så där av min frånvaro här, det tar typ en dag att återhämta sig och bli normal i skallen efter att ha jobbat natt. Allt blir ju uppochner och jag har ingen koll på vilken dag det är och jag orkar inte göra något alls! 
 
Nu sitter här och dricker mitt citronvatten, det är surt men ändå ganska gott. Under hela detoxen har jag startat varje morgon innan frukost med en kopp hett vatten och saften från en halv citron eller en hel. Det ska göra kroppen mer basisk och eftersom min kropp på hälsoanalysen var försurad så hoppas jag detta ska göra susen och att jag varit vegitarian i två veckor. Protein försurar kroppen om ni inte visste det, det visste inte jag heller innan, så om man äter för mycket (vilket jag tydligen gjorde) protein så får man en sur kropp enligt pH värden. HÄR kan ni läsa mer om vad ni kan göra för att hålla er kropp frisk och undvika försurning, riktigt intressant! 
 
Ja i dag så ska jag ta en sväng på stan, packa och var klar inför i morgon för direkt efter jobbet vid lunch så åker jag HEEEM! Åh det ska bli så skönt! Som jag har längtat. Tyvärr så är det bara torsdag- söndag men bättre än inget. Helgen kommer bara att spenderas med familjen för om bara ca 3 veckor åker jag upp igen och stannar en hel vecka så som det ser ut nu. Så då kan jag passa på att träffa mina vänner.
 
I dag har jag namnsdag med! Grattis Till Isabella och om 8 dagar fyller jag år! :D
Vanlig sallad med kidneybönor och avokado
Sallad med Hummus på kikärtor.