SKALLEBANK

NÄMEN HEJ IGEN!
 
Jag har så fruktansvärt ont i huvudet, fick det i eftermiddags efter maten och sedan har den bara blivit värre. Övervägde även att skita i att träna men det blev ändå en löparrunda på 45min. Tänkte att huvudvärken skulle försvinna med träning men icke! Fast jag vet ganska säkert vad det kan vara, vätkebrist. I dag på stranden hade jag bara med mig en liter vatten och jag låg och svettades i 3,5h så var nog därför. Får se om jag lyckas somna med det eller om jag måste ta en alvedon. Gillar inte alls att ta mediciner utan tycker det är bättre för kroppen att själv reparera sig hehe.
 
Middagen jag gjorde blev hur bra och god som helst. Receptet hittar ni HÄR
 
Men som alltid när jag lagar mat så kollar jag inte så ofta på måtten utan höftar friskt, och jag la även till rödlök för smakens skull och lite woockade grönsaker som hängde och slängde i frysen. Kryddor så som, paprikapulver och vitpeppar smög jag också ner utöver salt, salladskrydda och svartpeppar som stod i receptet. Det blev även en klick smör i formen för en godare middag.
 
Det blev mycket mat, hela fyra matlåder och tre utav dem ska följa med till jobbet för jag såg att det inte skulle serveras något bra LCHF alternativ dagarna jag jobbar. Nej nu ska jag sova! Skulle ju lägga mig tidigt i dag och hur det gick med det? Jo skit! Ha det fint! Puss 
Mumms! 
Riktigt god korvlåda eller vad man ska kalla det!