SISTA DAGEN 2011


Japp i dag är det sista dagen på ett helt fantastiskt år 2011! Jag kan inget annat än säga att detta var helt klart mitt år, jag är nästan lite rädd för hur 2012 kommer att bli, hur ska det toppa 11 ? Men det är ju bara att vänta, se och hoppas på det bästa :)

Jag tänkte summera dom största händelserna, viktiga beslut och saker som har påverkat mig 2011. Jag ska försöka att inte bli så långdragen!

Vi kan ju börja med Lumpen, det var mycket som hände, fantastiska minnen, det starkaste jag har är när vi jobbar natt på en ö som vi bevakar. Vi hade en brasa ute på en cementbrygga, låg på rygg och pratade hela natten, lyssnade på musik, och bara njöt av arbetsuppgiften vi blivit tilldelade. Soluppgången är fantastisk ute i skärgården och allt kändes så underbart men goda vänner man hade runt sig, vänner som man fått för livet. Det var i Maj så det var klar och kall luft ute. Det var då jag verkligen bestämde mig för att det var såhär jag ville fortsätta i försvarsmakten, att ligga ute och bevaka vid eldar och göra galna saker. Det hör inte till vardagsarbetet tyvärr. Men när det väl händer så kan man leva så sjukt länge på det. Jag tänker ofta tillbaka på dom nätterna vi spenderade ute på ön.

Sen så skulle vi även mucka, många stannade kvar och fortsatte jobba vilket är sjukt roligt, jag stannade kvar vilket är ett utav de största beslut jag tagit hittills i mitt liv, ett beslut jag är så sjukt glad över att jag tagit. Jag hittade min drömlägenhet på blocket, var första personen som tittade på den och innan jag ens kommit in och sett hela lägenheten så hade jag bestämt mig, det var här jag skulle bo. Jag stod bara i hallen när jag kände det. Det är en känsla som är så stark när det känns så rätt, så rätt att de omöjligt kan gå fel. Dom ringde mig några dager efter och sa att jag skulle få den om jag ville ha den, OTROLIGT LYCKORUS! Hittills trivs jag så otroligt bra, jag har aldrig mer känns mig så hemma så jag gör här!

Men innan jag fick min lägenhet så bodde jag på logementet en månad under tiden som jag jobbadde och innan jag fått semester. Den månaden är nog den värsta i mitt liv, aldrig ha något privatliv, ha alla sina tillhörigheter i ett skåp och duscha i samma gemensamma duschar, gå på samma gemensamma toaletter och det som blev så psykiskt jobbigt för mig var att jag längtade så mycket hem under den månaden. Det var så tomt på folk och ibland hade man ingen att prata med, man åt jätte dålig mat för att det inte fanns någonstans att laga mat, så jag levde på nudlar, keso, mjölk, gröt och knäckemackor. Aldig har jag käns mig så ensam som då. Tur att det är över nu iaf!

När jag äntligen flyttat in i min lägenhet och fick börja göra i ordning den som jag drömt om så var det så härligt! Och nu när den är helt färdig, ja nästan iaf så är det verkligen ja som bor här, jag ut i mattkantet! Det är så mysigt när man har väner över och man dricker te, sitter i soffan och pratar eller tittar på film, vilket fantastiskt liv man har då! För något jag aldrig hade klarat mig utan här nere är alla vänner och nya vänner man fått. Det känns så underbart att ha en hel drös här nere i alla fina vänner man har kvar hemma. Det är därför som jag trivs så sjukt bra här, men vet att man har kvar alla hemma och alla här i karlskrona!

Jag och en utav mina allra bästa vänner Sofia åkte som ni säkert minns till Turkiet och en sjukt galen och rolig vecka väntade oss, ett utav mina bästa resmål och upplevelser någonsin! Hoppas vi kommer iväg nästa år igen fast till en annan festdestination.
Strax därefter så fyllde jag även 20, som jag hade längtat. Det som är lite kul är att jag, nästan två månader senare och många besök på systemet fortfarande känner mig för liten för att gå där, som en liten brottsling som går runt och alla tittar på mig och tänker "dendär" ska väl inte köpa dricka här inne. Så jag tycker faktiskt det är ganska jobbigt att gå till systemet men jag vänjer väl mig, i-landsproblem om något!

Kärleken detta året har varit upp och ner, jag har nog varit mer hjärtekrossare än att själv ha varit utsatt för det. Faktiskt tror jag inte en enda gång att jag själv blivit sårad i år, vilket tyder på hm.. bra beslut och eh.. jag vet inte, jag har haft turen att inte bli kär helt enkelt, om man nu kan säga att det är tur. Fast i skrivandets stund så kan jag nog inte säga att jag inte är kär, något ditåt är det i allafall och det känns underbart. Så vi får se vad 2012 bjuder på, spännande!

Ja nu ska jag äta frukost, jag jobbade natt så sov till tre, dax att få något i magen känner jag. Sen ska jag hoppa in i ducshen och börja fixa mig inför middag hos Annie med plus tre tjejkompisar och sex st förstesergeanter. Undra om det kommer att pratas jobb i kväll?
Ni alla får ha ett underbart nyår, det ska jag ha! Puss <3
Mitt nyaste tillskott i inredningen, har suktat efter dessa jätte länge
och nu var det rea 50% så jag tvekade inte. De passar som handen
i handsken hemma hos mig! :)